+ (212) 630 776 665 [email mbrojtur]

Abonimet Premium IPTV

Bashkohuni me komunitetin IPTV EDEN për të shijuar një përvojë unike të mahnitshme IPTV. Me shërbimet tona do të keni akses në mijëra kanale premium, filma dhe seriale.

Pse abonimet IPTVEDEN?

IptvEden ofron kanale, filma dhe seriale nga e gjithë bota në një abonim të vetëm IPTV. Dhe pjesa më e rëndësishme e shërbimeve tona është se Ne ju sigurojmë cilësi të lartë, mbështetje teknike dhe përditësime të vazhdueshme të kanaleve, filmave dhe përmbajtjeve tona të serive.

abonim iptveden premium iptv

Përputhshmëri e lartë

E përputhshme me të gjitha pajisjet, duke përfshirë MAG, Android, XBMC, Enigma, IPTV Box, PC dhe Smart TV

abonim iptveden premium iptv

Transmetim FHD dhe 4K

Transmetim i kanaleve FHD & 4K, pa ngrirje dhe buferim. Ne gjithashtu përditësojmë rregullisht kanale, filma, seriale të reja.

abonim iptveden premium iptv

Mbështetje e nivelit të lartë

Jemi në dispozicion 24 orë/7 Bisedë Live në Whatsapp / WeChat / Skype / Telegram Mos hezitoni të na kontaktoni dhe kërkoni provë provë

abonim iptveden premium iptv

Easy Setup

Aplikacioni ynë i ri Apk është i lehtë për t'u përdorur dhe instaluar. Edhe njerëzit më joteknik mund të fillojnë të përdorin aplikacionin në pak minuta.

abonim iptveden premium iptv

Serverë të shpejtë të besueshëm

IPTVEDEN është një server IPTV i besueshëm dhe i qëndrueshëm, mbështet teknologjinë 24H/7 ruan funksionimin e të gjitha kodeve ose paneleve të rishitësve dhe garanton shërbim të pandërprerë.

abonim iptveden premium iptv

Kursimi i kostos

Kostoja mesatare e një abonimi kabllor është mbi 150 dollarë. Ne mund të vendosim mbi 80% të atyre parave në xhepin tuaj.

abonim iptveden premium iptv

Karakteristikat e IptvEden

Zgjidhja më e mirë IPTV me çmimin më të mirë - shikoni filmat dhe shfaqjet tuaja të preferuara televizive me cilësi të ndryshme; nga SD, HD, FHD në 4k. Shikoni lojërat më të mëdha dhe ngjarjet PPV. Merrni një tas të madh me kokoshka dhe jetoni emocionet. 

Si të përdorim IPTV-në tonë?

Vetëm tre hapa mund të fillojnë dhe përdorin abonimet IPTV

abonim iptveden premium iptv

1. Zgjidhni një plan IPTV

Regjistrohuni në dyqanin tonë dhe zgjidhni një plan prove / abonimi

abonim iptveden premium iptv

2. Shkarkoni një aplikacion IPTV

Kontrolloni udhëzuesin tonë për të shkarkuar aplikacionin Iptveden IPTV për pajisjen tuaj

abonim iptveden premium iptv

3. Aktivizoni

Hapni aplikacionin dhe futni kodin e aktivizimit, Shijojeni!

Planet e Abonimit IptvEden

Mbështetni të gjitha pajisjet dhe aplikacionet

Shërbimi ynë IPTV është i pajtueshëm me një gamë të gjerë pajisjesh dhe aplikacionesh IPTV dhe kërkon sekonda për t'u konfiguruar.
Mos hezitoni të na kontaktoni për provë 48H përpara se të zgjidhni planin e Abonimeve.

abonim iptveden premium iptv

FAQ

Pyetjet e bëra më shpesh

Farë është IPTV?

IPTV ose Internet Protocol Television, është një teknologji e re që ju lejon të shikoni TV përmes lidhjes së internetit në vend të kabllove dhe satelitëve.

Çfarë më duhet për të përfituar nga IPTV?

Gjithçka që ju nevojitet për të pasur akses në kanalet, filmat dhe seritë IPTV është një lidhje e mirë në internet – të paktën 4.0 Mbps-, një pajisje inteligjente (Smart Tv, Android box, Mag….) dhe një abonim IPTV.

A mund të përdor IPTV ndërsa jetoj në një apartament?

Tipari më i mahnitshëm i IPTV është se ju mund ta përdorni atë kudo për sa kohë që keni një lidhje të mirë interneti dhe një abonim IPTV. Pra, po, ju mund të përdorni IPTV në apartamentin tuaj, zyrën dhe jashtë.

A mund të blej IPTV nëse nuk kam shërbime satelitore?

Patjeter qe po. Mund të blini një abonim IPTV dhe të merrni akses në mijëra kanale televizive ndërkombëtare, filma dhe seriale me instalimin e çdo lloj pjate satelitore. Sidoqoftë, do t'ju duhet një lidhje interneti prej të paktën 4.0 Mbps.

A mund të abonohen njerëz nga jashtë SHBA, MB dhe CA?

Po, nëse jeni nga kudo në botë, mund të merrni abonimin tuaj dhe të shijoni shfaqjet tuaja të preferuara televizive…

A mund ta përdor abonimin tim në pajisje të shumta?

Po, mund ta përdorni abonimin tuaj në shumë pajisje, por duhet të jeni të vetëdijshëm se nuk mund të shikoni në to në të njëjtën kohë.

Si mund të bëj një test diagnostik në pajisjen time?

1 Kontrolloni sërish detajet e aktivizimit të IPTV dhe sigurohuni që i keni futur saktë.

2 Rinisni ruterin dhe kontrolloni nëse pajisja juaj është e konfiguruar dhe e lidhur me internetin.

3 kontrolloni pajisjet tuaja të tjera të lidhura në të njëjtin rrjet dhe sigurohuni që ato të mos e mbingarkojnë rrjetin tuaj me shkarkime, ngarkime ose transmetime…

4 Për një përvojë të mirë me IPTV, ju rekomandojmë shumë që të keni shpejtësinë e internetit të shkarkimit dhe ngarkimit 10 Mbps. më e lartë është më mirë.

5 Rinisni pajisjen tuaj IPTV 

6 Përdorni LAN (Ethernet) kabllo në vend të Wifi

7 Sigurohuni që askush tjetër nuk po përdor abonimin tuaj në IPTV

8 Nëse të gjitha sa më sipër janë të mira, ju lutemi vizitoni  www.whatismyip.com dhe na dërgoni adresën tuaj IP për ta kontrolluar atë

9 Përditësoni pajisjen dhe aplikacionin iptv që përdorni

10 kontrolloni nëse Ofruesi juaj i Shërbimit të Internetit ka probleme në zonën tuaj. kontrolloni nga këtu: downdetector.co.uk

Çfarë duhet të bëj nëse një kanal ndalon ndërsa unë jam duke parë?

nëse një kanal që po shikoni ndalon papritur ndërsa jeni duke parë, gjithçka që duhet të bëni është të ndryshoni kanalin dhe të ktheheni. në këtë mënyrë duhet të funksionojë përsëri.

Pse të gjitha kanalet janë bosh?

nëse kjo ndodh dhe ju jeni duke përdorur një set-top box si MAG ose AVOV pasi sapo keni konfiguruar pajisjen tuaj me serverët tanë, do t'ju duhet të kryeni një rivendosje të vështirë. për ta bërë këtë, thjesht fikni pajisjen tuaj, shkëputni kabllon e rrymës dhe më pas vendoseni sërish nga priza

Disa kanale nuk funksionojnë?

Nuk mund të premtojmë se të gjitha kanalet funksionojnë siç duhet për shkak të shpejtësisë tuaj të internetit, vështirësive teknike të kanaleve individuale ose nëse përdoret pajisje/aplikacion/program i papajtueshëm.

Nuk mund të shikoj, A jam i bllokuar?

Ju lutemi kontrolloni nëse llogaria juaj përdoret në pajisje të tjera.
Nëse po, ju lutemi vizitoni www.whatismyip.com duke përdorur një kompjuter dhe gjeni adresën tuaj IP, më pas na dërgoni adresën tuaj IP për restaurim. Ki parasysh se 1 abonim mund të përdoret vetëm në 1 pajisje në të njëjtën kohë, përndryshe llogaria jote do të ndalohet së shpejti për shkak të mbrojtjes automatike të sigurisë.

Ne e restaurojmë atë vetëm 2 herë për 1 abonim. Nëse llogaria juaj ndalohet përsëri pas restaurimit, ju lutemi na kontaktoni.
*Nëse abuzoni me shërbimin tonë duke përdorur pajisje të shumta për 1 abonim, kini parasysh se ne mund ta ndalojmë përgjithmonë abonimin tuaj.

Cili është ndryshimi midis IPTV dhe TV satelitor?

Dallimi midis TV satelitor dhe IPTV është se TV satelitor kërkon instalimin e një pjate jashtë shtëpisë tuaj dhe rregullimin e saj në një frekuencë të saktë për të pasur akses në kanale të kufizuara televizive. Por me IPTV gjithçka që ju nevojitet është një lidhje interneti dhe abonim IPTV dhe ju jeni gati për të shkuar.

Cilat janë pajisjet e mbështetura nga IPTV?

Abonimet tona IPTV janë të pajtueshme me të gjitha pajisjet dhe aplikacionet inteligjente, si: Android Boxes, Smart TV, Mags, Smartphones, iPhone, Mac, Windows…

Si të kontrolloj shpejtësinë dhe cilësinë time të internetit?

Për të kontrolluar cilësinë e internetit tuaj, gjithçka që duhet të bëni është të shkoni te: http://www.speedtest.net dhe klikoni SHKO. prisni që testi të përfundojë dhe do të merrni shpejtësinë tuaj të internetit. Ju lutemi vini re se  4.0 Mbps është kërkesa minimale.

Pse nuk mund të hyj në llogarinë time?

nëse nuk mund të hyni në llogarinë tuaj, sigurohuni që pajisja juaj të jetë e lidhur me internetin. Më pas shikoni informacionin e abonimit tuaj IPTV dhe sigurohuni që nuk keni bërë ndonjë gabim gjatë futjes së tyre dhe vini re se shkronjat me kapitale duhet të shkruhen me kapital. Së fundi, duhet të siguroheni që askush tjetër nuk e përdor abonimin tuaj pasi nuk mund të përdorni 1 abonim në dy pajisje në të njëjtën kohë.

Si mund ta paguaj abonimin tim IPTV?

Ju mund të paguani abonimin tuaj IPTV përmes Paypal ose kartave të kreditit me konvertim automatik të monedhës dhe pa tarifa të fshehura.

A fillon abonimi im IPTV sapo ta porosis?

Abonimi juaj IPTV fillon në momentin kur merrni detajet e llogarisë tuaj ose përmes adresës tuaj të emailit ose numrit Whatsapp.

Pse kanalet e mia nuk funksionojnë?

- Herë pas here ne rindisim dhe shkëmbejmë kanalet kur është e nevojshme për të rregulluar disa probleme, kështu që thjesht jepni disa minuta në të mund të kthehet.

-Nëse kjo ndodh në të gjitha kanalet tuaja, duhet të kontrolloni fundin tuaj.

- Rinisni pajisjen tuaj për 30 sekonda 

- Përdorni LAN (Ethernet) kabllo në vend të Wifi

Së fundi, ju lutem vini re se ne po punojmë për t'ju ofruar një shërbim të cilësisë së lartë me një çmim të ulët. kështu që nëse kanalet nuk funksionojnë, thjesht na jepni kohë sepse do të punojmë shumë dhe do të bëjmë çmos për të rregulluar problemet.

Pse kanalet e mia po buferojnë?

Arsyeja kryesore pas këtij problemi është zakonisht lidhja e ulët e internetit. kështu që kjo do të thotë që lidhja juaj e internetit është e ulët, ose ka disa pajisje të tjera që shkarkojnë, ngarkojnë ose shikojnë filma….zgjidhja është të siguroheni që pajisjet e tjera të mos e mbingarkojnë rrjetin tuaj, lidheni duke përdorur kabllon LAN në vend të Wifi dhe bëni Sigurohuni që shpejtësia juaj e internetit të jetë 10 Mbps ose më e lartë

Disa kanale tingëllojnë vetëm pa video?

Nëse hasni këtë problem, ju lutemi ndiqni këto hapa:

1 Shkoni te cilësimet

2 Zgjidhni Native për dekoderin.

3 rinisni 

Lidhja ime M3u nuk funksionon?

Nëse lidhja nuk po funksionon, gjithmonë kontrolloni lidhjen në PC duke përdorur softuerin VLC. Nëse funksionon do të thotë që ka diçka të gabuar në fundin tuaj. Kur shtypni lidhjen tuaj M3U sigurohuni që nuk po hyni në ndonjë hapësirë ​​dhe nuk jeni duke përdorur lidhjen tuaj M3U në pajisjet e tjera.
Kontaktoni me ne nëse lidhja nuk funksionon në PC tuaj pas zgjidhjes së problemeve.

Unë jam në MAG ose STB, pse llogaria ime nuk funksionon?

-A na dhatë adresën e saktë MAC?
-A po përdorni një mur zjarri, proxy ose VPN? Nëse po, serverët tanë nuk do t'ju lejojnë të lidheni.
– A është shpejtësia juaj e internetit në minimumin e rekomanduar—8 Mbps për kanalet HD—ose më e lartë?
– A është pajisja juaj e lidhur me kabllo (Ethernet) apo është e lidhur me valë (WiFi ose të dhëna celulare)? Ethernet do të jetë gjithmonë më i shpejtë dhe më i qëndrueshëm; përdorni Ethernet, nëse mundeni.
– A janë specifikimet e pajisjes suaj mjaft të fuqishme për të trajtuar pa mundim transmetimin e drejtpërdrejtë HD?
– Nëse jeni duke përdorur një emulator STB, a keni ndjekur hapat në udhëzuesin tonë për të konfiguruar Emulatorin STB të Android?
– Nëse jeni duke përdorur një emulator STB, a keni provuar të fshini cache-in e aplikacionit tuaj dhe më pas të rinisni pajisjen tuaj?
– Nëse jeni duke përdorur një kuti MAG, a keni provuar të rindizni pajisjen tuaj?
– Nëse jeni duke përdorur një pajisje Android/kuti MAG, a keni provuar të dilni dhe ta rivendosni pajisjen në fabrikë?
– A i keni kontrolluar dy herë portalet e serverëve që ju kemi dërguar në emailin e aktivizimit?

Kenaqesi e garantuar

Mbështetje teknike 24/7

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Nulla porttitor accumsWe, një zhurmë. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Donec sollicitudin molestie malesuada.

Paratë 30 Dita mbrapa garanci

Pasi të keni porositur një abonim iptv nga ne, IptvEden, do të jeni në gjendje të anuloni abonimin tuaj dhe të merrni një rimbursim të plotë gjatë 30 Ditëve.

Abonimet Premium IPTV Falas

Merrni provat tuaja falas IPTV të të gjitha paketave të përfshira në abonimet tona premium IPTV. provat 24 orëshe janë të ngjashme me abonimin zyrtar.

en English
X